Castellbisbal recupera Els Pastorets amb la participació de prop de 200 veïns

Gairebé 60 anys després de la darrera vegada que es van representar Els Pastorets a Castellbisbal, prop de 200 veïns han recuperat aquesta tradicional obra, que es va estrenar renovada el passat 29 de desembre.

Publicitat

L’obra es va representar dos dies, el 29 i el 30 de desembre, a l’auditori d’Els Costals, que es va omplir de gom a gom després d’exhaurir-se totes les entrades que es van posar a la venda.

Més de 100 actors, tots veïns de Castellbisbal, van passar per l’escenari encarnant personatges com els pastorets Lluquet i Rovelló, Satanás o en Jeremíes, amb nombrosos extres en el paper de veïns de Betlem o fúries infernals. Alguns dels actors eren els mateixos que ja hi havien actuat a finals dels anys 50.

Publicitat

La recuperació d’Els Pastorets ha estat un projecte impulsat per l’actor castellbisbalenc David Bonilla, que a través de l’entitat Molta Comèdia ha estat gairebé un any donant forma al projecte, que tindrà continuïtat anual.

Molta de la feina per fer possible l’obra va venir d’el·laborar de zero tota la decoració i el vestuari de l’obra, que inclou més de 100 vestits diferents i fets a mida per als actors.

 

  Share: