Castellbisbal participa un any més en el “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”

El passat diumenge 11 de juliol, es va poder celebrar a les piscines descobertes de l’Illa Esportiva una nova edició del “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. La piscina va omplir el seu aforament màxim, prop de 200 persones, de les quals més d’una trentena van participar de la tradicional festa solidària organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple.

Publicitat

Així, a mig matí es va poder fer la tradicional remullada conjunta a la qual es van sumar les més de 500 piscines de tota Catalunya, adherides a la campanya.

Publicitat

En aquesta edició, segons ha comunicat l’Ajuntament, es van nedar prop de 19.000 metres i s’han recaptat 320 euros que aquest any aniran destinats als serveis d’atenció a les persones que han sigut diagnosticades recentment i que acostumen a sentir-se soles després de rebre el diagnòstic.

En aquest sentit, enguany la Fundació EM amb el suport de l’Ajuntament, del Club Triatló Castellbisbal i de persones voluntàries va muntar una paradeta solidària on es podien comprar productes de marxandatge com tovalloles, necessers o samarretes amb la imatge de la campanya. A més, per tots aquells que han volgut col·laborar, la Fundació ha donat diferents possibilitats per fer-ho, sigui creant el teu propi repte, com es podia fer durant la jornada solidària, o aportant diners al compte publicat al web mullat.cat.

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) treballa des de l’any 1989 per millorar la vida de les persones que pateixen aquesta malaltia neurodegenerativa, crònica i sense cura encara, que afecta més de 9.000 persones a Catalunya i 55.000, arreu de l’estat.