Castellbisbal lliura els premis als millors treballs de recerca de batxillerat

L’Ajuntament lliura 750 euros en premis als autors i autores dels millors treballs de recerca de batxillerat de l’Institut Castellbisbal. Lucía Monleón, Estela Oliver i Gerard Seguí van ser els guanyadors enguany dels millors treballs de recerca que atorga la Regidoria de Joventut. 

Publicitat

L’acte de lliurament es va celebrar el passat 27 d’abril, a l’Espai Foier d’Els Costals, on l’alumnat de l’Institut Castellbisbal va rebre les beques com reconeixement a la dedicació de la investigació i difusió dels treballs de recerca.

El premi de major dotació, va ser atorgat a l’autora Lucía Monleón de la Fuente, amb el seu “Projecte per la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta de l’Institut Castellbisbal”, valorada en 350 euros. El premi a Monleón va suposar recuperar el premi en la categoria local, que l’any passat havia quedat desert per la manca de projectes centrats en l’àmbit local.

Publicitat

Les dues altres categories, premiades amb 200 euros cadascuna, han estat per a Gerard Seguí Blanes, modalitat científic-tècnic amb el seu treball “Interpretació geomètrica de conceptes i teoremes clàssics de l’anàlisi”, i per a Estela Oliver Garriga, que s’emporta la beca al millor treball social-humanístic-artístic amb l’estudi “Obriu les portes: La crisi dels refugiats”.

L’Institut Castellbisbal també ha atorgat un premi especial a Berta Vidrier per haver fet el millor cartell divulgatiu del seu treball de recerca, titulat Disseny i construcció d’un habitatge a Castellbisbal.

Publicitat