Castellbisbal es prepara per celebrar la Castanyada

La vigília del dia de Tots Sants es presenta mogut a Castellbisbal. L’Ajuntament i diverses entitats han aprofitat que aquesta nit es celebra la castanyada per organitzar una sèrie d’activitats al poble, moltes d’elles enfocades als joves.

Publicitat

A part de la tradicional visita de les iaies castanyeres a les escoles municipals durant tot el matí, a Can Costa s’hi ha organitzat una trobada i cercavila amb tots els veïns que, imitant la tradició americana de Halloween, vulguin disfressar-se de monstres o personatges de pel·lícules de terror. L’acte es celebrarà a la tarda i el punt de trobada dels participants és el parc dels Roures.

Ben entrada la nit, la regidoria de Joventut ha organitzat una sèrie d’activitats al Casal Cultural i Recreatiu. Els actes començaran a les 22h amb la projecció de la pel·lícula de terror Dyaln Dog: los muertos de la noche. A les 12 de la nit començarà un seguit de concerts fins les quatre de la matinada amb les actuacions de grups locals, entre els que hi ha Doble o Nada, Timon i Rumba, PH Rock, Derivas i Soul Chicken.

Publicitat

Paral·lelament, la penya de joves de Can Tonada (fins fa poc Can Ili), celebrarà una festa popular per inaugurar el seu nou local, situat al darrere de l’antiga Granja Garrafot, al carrer del Castell del Benviure. Els joves de Can Tonada han decidit adoptar el nom de la festa que l’any passat va organitzar la penya Garrafot per aquestes dates, batejada com la Festa del Castanyot. A partir de les 23h, prometen festa fins ben entrada la matinada amb els equips de so i la música de l’entitat local Disbauxa.

Publicat el 31 d’octubre de 2012 a les 12:58 per Vicenç Moliné