Castellbisbal entra en la Fase 3 del desconfinament

Castellbisbal, juntament amb tota les regions sanitàries de l’àrea de Barcelona, ha entrat aquesta mitjanit en la Fase 3 del desconfinament, després que ahir el Ministeri de Sanitat aprovés la petició de la Generalitat d’avançar la fase en la que es troba la regió de Barcelona i la de Lleida.

Publicitat

El canvi de fase implica un pas més en la desescalada del confinament decretat per aturar la propagació de la pandèmia de Covid-19. Les principals novetats són el permís per moure’s per tot Catalunya -fins ara només estaven autoritzats els desplaçaments no necessaris per les regions sanitàries de Barcelona- i se suprimeixen definitivament les franjes horàries, també per a la gent gran i col·lectius de risc.

La Fase 3 també implica l’ampliació d’aforaments per a bars restaurants i equipaments culturals, que poden obrir ja amb el 50% de la capacitat, el 75% en el cas de les terrasses dels restaurants. A Castellbisbal, el canvi gairebé coincideix amb la reobertura de la Biblioteca, que dilluns vinent reobre el servei presencial de prèstecs amb cita prèvia.

Publicitat

Tots els detalls sobre el que es permet en Fase 3 es poden consultar en aquesta web de la Generalitat i en aquest document de preguntes i respostes facilitat per Protecció Civil.