Castellbisbal engega la Fase 0 “avançada” amb gairebé la totalitat del comerç obert

Publicitat

La majoria dels comerços de Castellbisbal ja han pogut reobrir totalment després que s’aprovés l’entrada aquest dilluns en la Fase 0 “avançada” que els permetia passar d’obrir amb cita prèvia a poder reobrir les seves portes de forma normal sempre que l’espai obert al públic no superés els 400 m².

Després de la darrera setmana on només podien obrir amb cita prèvia, aquest dilluns ja han apujat persiana, la majoria d’ells, amb el seu horari habitual i després d’un llarg confinament que ha posat a molts d’ells en una situació límit.

Publicitat

Alguns d’ells han obert però han decidit avançar una mica l’hora de tancament perquè els nens a les set de la tarda es recullen i llavors els carrers es tornen a quedar buits tal com ens confirma Ca La Montse que es troba just al mig del passeig del carrer Major.

D’altres comerços com la botiga de roba Nuuk han volgut continuar oberts, però amb el model de cita prèvia de moment, perquè “les clientes se senten molt ben ateses i sobretot molt segures i per mi també és molt agradable”. D’altres casos, tot i tenir obert ja sense cita prèvia es troben que “això va molt a poc a poc, esperem que canviï, si no seria insostenible, entenc que la gent té por, nosaltres també, tot plegat és una situació rara i diferent, encara és massa d’hora, hem de tenir paciència” ens diu la propietària de la botiga Bambú.

El pròxim dilluns és possible que Castellbisbal passi a la següent fase de desescalada, el què permetrà a part del sector de la restauració, que encara espera el seu torn, fer un pas endavant i reobrir les terrasses. Tot i que no les podran omplir com sempre, això els permetrà a molts d’ells, tornar a encendre els fogons.

  Share: