Castellbisbal commemorarà amb un monument la Ciutat Gegantera 2019

La inauguració oficial serà divendres al vespre

Serà l’acte culminant d’un cap de setmana dedicat al món geganter que convertirà la vila en Ciutat Gegantera de Catalunya 2019.

Publicitat

Aquest cap de setmana Castellbisbal acollirà la celebració de la Ciutat Gegantera de Catalunya amb 14 actes i 62 colles visitants. La colla gegantera local ha preparat la festa gran amb una programació que inclou passejades, seguicis i espectacles, i que començarà el divendres amb el pregó institucional i la inauguració del monument commemoratiu. El monument, que estarà a la plaça Lluís Companys, té la forma de les estructures internes dels gegants i segueix amb la imatge i la filosofia que la colla ha plantejat per a la trobada: donar veu tant a la gent que viu el món geganter de dins com els que en gaudeixen des de fora.

La distinció de Ciutat Gegantera és una tradició dins del món geganter que s’ha celebrat gairebé cada any i que reconeix la trajectòria i la implicació en el món geganter d’un municipi i que en el cas del nostre ha coincidit amb el vint-i-cinquè aniversari del Manel i la Vicenta.

Publicitat

Podeu consultar tot el programa aquí