La participació a Castellbisbal supera el 57% a les 18h

La participació a les eleccions al Parlament de Catalunya ha arribat a les 18h al 57,20% als col·legis electorals de Castellbisbal. La dada és prop d’un 9% superior a la de les darreres eleccions al Parlament, l’any 2010. Dues hores enrere, a les 16h ja havia arribat al 45,06%, sis punts superior al 2010.

Publicitat

Les xifres de participació, que estan superant les de fa dos anys a tot Catalunya, reflexen l’elevada concurrència que estan visquen els col·legis electorals del Casal i els Costals, plens des de primera hora del matí.

Des de l’Ajuntament informen que la jornada s’esta desenvolupant sense incidències i amb total normalitat.

Publicitat

Amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya, 8.775 castellbisbalencs tindran durant tota la jornada d’avui dret a votar. Les 12 meses en que s’han repartit els electors del municipi es trobaran en tres col·legis electorals, dos al poble i una a Can Santeugini.

A diferència del que va passar a les darreres eleccions, el Casal tornarà a ser una seu electoral, juntament amb la sala d’exposicions dels Costals.

Segons informa l’Ajuntament, un total de 36 veïns i veïnes escollits per sorteig treballaran com a presidents o vocals de les meses electorals, on estaran acompanyats dels interventors dels diversos partits.

Al consistori també hi haurà funcionaris de guàrdia per atendre qualsevol imprevist o problema que sorgeixi durant la jornada electoral, així com per gestionar la recollida de dades.

La Policia Local també ampliarà el seu servei per poder atendre els tres col·legis electorals de nou del matí a vuit del vespre, els horaris en que es podrà anar a votar. Protecció Civil també estarà disponible per si es necessita la seva ajuda, segons informa l’Ajuntament.

  Share: