Castellbisbal celebra la diada nacional de Catalunya

El Col·lectiu Capbreu i l’ANC de Castellbisbal han organitzat un seguit d’actes per a celebrar l’11 de setembre, la diada nacional de Catalunya.

Publicitat

Diada 21Com als anys anteriors els actes es centren a la vesprada del dia abans, és a dir avui, i tenen en comú la reivindicació nacional. És per aquest motiu que tenen lloc el dia abans, per a animar a la població a participar en les mobilitzacions organitzades per l’Assemblea Nacional Catalana fora del municipi el dia 11.
Els actes commemoratius començaran aquesta tarda i com cada any a l’Arbre de la Llibertat, al Parc del Castell, que enguany homenatjara a la Unió Excursionista de Castellbisbal. Tot seguit s’iniciarà la Marxa de Torxes per la independència fins al Monument 1714, a on es llegirà el manifest, s’oferirà un concert de música catalana i es presentarà l’espot rodat durant la Festa Major.

Demà divendres a les 10:30h es farà l’ofrena floral als defensors de Catalunya per part de col·lectius polítics, entitats i veïns. Un acte institucional no vinculats a les dues entitats citades, igual que l’Audició de Sardanes del vespre, organitzada per la Colla Sardanista Marinada.

Publicitat

Publicat el 10 de setembre a les 09:00h per Laura Grau