Castellbisbal celebra el dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones

Castellbisbal va celebrar el dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones sense cap acte institucional però amb entitats i ajuntament transmetent missatges en defensa de la igualtat i els drets de les dones.

Publicitat

L’entitat feminista Roja Llavor va ser la més activa, penjant diverses pancartes als carrers del nucli urbà i publicant a les seves xarxes socials diversos materials audivisuals reflexionant sobre els rols de la dona en la societat i les violències que pateixen.

Des del consistori es va voler celebrar la data penjant diversos domassos en edificis municipals com el Museu de la Pagesia, l’Ajuntament o Can Margarit, així com convidant als castellbisbalencs i castellbisbalenques a participar en una versió adaptada de la tradicional Cursa contra la violència de gènere a un format individual, on tothom que ho desitgi podrà córrer entre 3 i 5 quilòmetres quan i on vulgui i apuntar-se a la llista dels que hi han participat durant el proper mes, fins al 23 de desembre.

Publicitat

L’Ajuntament  també es va adherir al manifest institucional de la jornada i va convidar a celebrar un minut se silenci el dia 25 a les 12 del migdia.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roja Llavor (@rojallavor)