Castellbisbal celebra amb prudència el Sant Jordi d’estiu

La celebració de Sant Jordi, posposada per llibreries i floristeries al 23 de Juliol degut a l’impacte de la pandèmia a l’abril, es va celebrar amb prudència a Castellbisbal.

Publicitat

Lluny de les parades habituals que s’instal·làven a la Plaça de l’Eslgésia cada Sant Jordi, només la llibreria La Barretina i la floristeria Floristalia, que obrirà el proper 1 de setembre, van organitzar parades al carrer.

Des de La Barretina apunten que la jornada els va permetre “compartir l’alegria de Sant Jordi entre els lectors i clients”. “Em va donar la sensació que la gent estava contenta de veure la parada de llibres del carrer com una petita celebració que no vam poder gaudir a l’abril”, apunta la seva propietària. El llibre més venut de la jornada va ser M’explico de Carles Puigdemont, seguit de La Trena de la Laetitia Colombani i en tercera posició un empat entre Pluja d’Estels de la Laia Aguilar i L’enigma de l’habitació 622 del Joël Dicker. Malgrat que la jornada va funcionar molt bé per als llibres d’adults, la literatura infantil va patir una lleugera devallada, com ja va passar a l’abril.

Publicitat

La celebració va atreure l’atenció dels informatius de TV3, que van entrevistar als responsables de la floristeria per acompanyar el reportatge sobre la festa que es va emetre al Telenotícies Comarques.