Castellbisbal acull la Trobada de Casals de Joves de Catalunya

img_20161101_013944Del 29 d’octubre a l’1 de novembre, la vila ha estat la seu de la trobada de Casals de Joves d’arreu del territori a iniciativa de l’Envelat, el Casal de Joves de Castellbisbal.

Publicitat

Amb nombroses activitats els prop de 200 joves han participat en xerrades com “El moviment revolucionari kurd” o “El sistema penitenciari a debat” i a tallers d’acrobàcies, de batucada o de bollywood. Totes les propostes havien estat decidides prèviament entre tots els membres dels casals i han estat dirigides per voluntaris de la Federació Casals de Joves, l’associació que els engloba.

Els actes estrella però, han estat els que han comptat amb la col·laboració de diverses entitats locals i amb la participació d’un bon nombre de veïns. Per aquest motiu, els Diables de Castellbisbal van traslladar la Nit de Foc que normalment feien a l’abril a la primera nit de la trobada, la del dissabte. I és que les tres nits de concerts i activitats d’oci com el ‘correbars’ han omplert també la celebració de la castanyada per part de la regidoria de joventut.

Publicitat

img_4783Els participants de fora, majoritàriament vinguts de casals de Barcelona, han dormit durant els quatre dies a l’Illa Esportiva i han fet ús també de les seves instal·lacions. L’Envelat agraeix el suport de l’Ajuntament en cedir els diferents espais (els tallers i les activitats s’han fet entre altres llocs, als Costals, l’antic dispensari o les Sales Parroquials) i valora molt positivament la trobada: “Una comissió formada per membres de la Federació de Casals i components de l’Envelat hem treballat molt intensament des del gener per poder acollir aquesta trobada al poble. Volíem mostrar totes les propostes que es fan en un casal de joves. Agraïm la col·laboració de la resta d’entitats i estem molt engrescades per seguir organitzant iniciatives pel jovent del poble”, apunten. Un cop feta la valoració, estan valorant si tornar a organitzar el “Nadal més Tropical” el 25 de desembre a la nit.

img_4788

img_4795

img_4803

Publicat el 3 de novembre de 2016 a les 9:00h per Laura Grau

 

 

 

 

 

  Share: