Castellbisbal acollirà el Globasket, un torneig on participaran Barça, Madrid, Joventut i diversos equips internacionals

El Club Bàsquet Castellbisbal farà d’amfitrió del torneig Globasket, un campionat internacional en el que participen els equips de categoria Élite U14 de clubs com el FC Barcelona, el Real Madrid o el Joventut.

Publicitat
farmacia-m-castelana

El torneig, en el que també participen quatre equips internacionals de paisos com Holanda, Bèlgica o Estònia, se celebrarà del 10 al 12 de novembre a l’Illa Esportiva de Castellbisbal.

Els equips que participen en aquest torneig seran a part del FC Barcelona, el Real Madrid o el Joventut, el Granada, el BC Apollo Amsterdam, el Ratiopharm UML, el UCCLE Europe Belgium, o el SC Audentes Estonia.

Publicitat
piscines

Des del club han explicat que “cada temporada mirem d’afegir noves activitats que ens ajudin a assolir els nostres objectius d’una manera més atractiva i enriquidora pels entrenadors i jugadors del club. Amb aquesta idea al cap hem iniciat una aventura amb Globasket que a nivell internacional aposta per un programa sòcio-esportiu amb conferències i clínics, oferint un experiència més enllà del bàsquet”.

Publicat el 6 de novembre de 2017 a les 17:00 per Vicenç Moliné

olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top