Castanyada a ritme de Txarango

Els Txarango van ser els encarregats de posar el toc més festiu a la nit de la Castanyada i prou que ho van aconseguir. Amb les entrades exhaurides des de feia dies, el miler de persones que es van reunir al Casal no van parar de ballar en les prop de dues hores que va durar el concert.

Publicitat

El grup, que va actuar en solitari –ni teloners ni seguits d’un DJ per allargar una mica la festa– va demostrar els motius que els han portat a ser un dels grups de moda en el panorama musical català. Ritme i energia sense fre va ser el que van transmetre al públic, que va respondre entregat i aguantant el pas a uns músics que sembla que no es cansin mai.

Abans del concert, a més, l’Esplai Gatzara va tenir la seva dosi de protagonisme ja que tant infants com monitors van poder trobar-se en privat amb els seus ídols abans que aquests comencessin les proves de so. Els nens i nenes van explicar als Txarango quines eren les seves cançons preferides i els van regalar una pancarta que havien fet especialment per a ells. El grup els va correspondre amb una foto de grup i signant tots els autògrafs que els van demanar.

Publicitat

Aqui una selecció de les millors fotos del concert.