La Casa de Andalucia dedica a Jesus Alcaraz la seva Romeria Sagrado Corazón de Jesus d’enguany

Cruz de Mayo Castellbisbal 2017

Cruz de Mayo Castellbisbal 2017La Casa de Andalucia de Castellbisbal celebrarà aquest cap de setmana la seva tradicional romeria del Sagrado Corazón de Jesus en memòria de Jesus Alcaraz, mort el passat 13 de juny.

Publicitat
Dental Gaudi

L’acte, que enguany també es traslladarà de can Pedrerol de Dalt al parc de les Aigües degut a les obres que s’estan realitzant a la masia on tradicionalment acabaven la romeria, inclourà el trasllat de la imatge del Casal fins a l’esglèsia, on se celebrarà una missa rociera, i després cap al parc de les Aigües, on es realitzaran els actes festius del cap de setmana.

A part de els actuacions de diversos quadres de ball i cors, els assistents podran gaudir d’un  esmorzar gratuit el dissabte, una arrossada i un estofat de cigrons els migdies de dissabte i diumenge i un festival flamenc tancat per una discoteca mòbil la nit de dissabte.

Publicitat
farmacia-m-castelana

L’entitat ja va celebrar el darrer cap de setmana de maig el seu tradicional festival en honor a la Cruz de Mayo amb un seguit d’actuacions a la pista d’estiu d’El Casal. L’acte, que va comptar amb les actuacions del Coro Rociero Plaza Macael d’Esplugues, el Coro Aire Flamenco de Balaguer o el Coro Virgen del Rocío de Sant Andreu de la Barca.

Publicat el 15 de juny de 2017 a les 11:00 per Vicenç Moliné

Etiquetes

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top