Carta del lector: Què crec que li falta al meu poble

El meu poble Castellbisbal és bastant gran i una de les coses que trobo a faltar és accés internet al carrer, Wi-Fi per tot al poble. Avui en dia la internet és vital per a tot que si Instagram, WhatsApp, Facebook tothom és addicte a les xarxes socials, YouTube, Google maps…

Publicitat

Una altra idea seria posar una zona d’oci els caps de setmana on poder sortir amb els amics, jugar al billar, futbolí… Un espai per a joves, petits,grans… per a tothom que s’ho vulgui passar bé. També, un espai on hi hagués inflables, matalassos…

D’altra banda, l’ajuntament en algunes ocasions proporciona espais com el centre CEIP Montserrat per fer activitats (Ludogonàpies) que estaria bé fer-les més vegades a l’any. A més a més els tallers que es fan a l’estiu es podrien fer també a l’hivern.

Publicitat

També, l’ajuntament podria fer campaments d’estius, organitzes excursions a altres pobles per fer turisme, anar a la platja, a la muntanya….

Per acabar, tornar a incorporar al programa de la festa major el tractor trànsit sound. Ja que era molt divertit i molta gent d’altres pobles venia a passar-s’ho bé. M’agradaria que tornés perquè mai he pogut gaudir d’aquesta experiència.

En fi, trobar noves activitats i propostes que animin a la gent jove a fer coses i a conèixer a persones. D’aquesta manera poder ampliar el cercle d’amics.

Carta del Lector publicada per Alejandro Garrido Ramos l’11 d’agost de 2018 a les 12:00h