Els carrers amb noms singulars estrenen uns cartells personalitzats

Tot i tenir un nom oficial, diversos carrers del poble també tenen un nom oficiós, que tradicionalment servia per identificar-los a partir de les seves peculiaritats o el su ús habitual.

Publicitat
Dental Gaudi

Ara, un projecte de les regidories de Cultura i Patrimoni Cultural s’ha proposat recuperar aquests noms i evitar que caiguin en l’oblit, pel que el passat 6 d’octubre, coincidint amb les Jornades Europees del Patrimoni, es van inaugurar cinc plaques que identifiquen els noms tradicionals de quatre carrers del poble.

Així, es pot saber que el carrer Orient també era conegut com el carrer de les Vaques, el carrer Sant Antoni com el carrer dels Balcons i el carrer Josep Maria Tresánchez com el Corraló i el carrer Miquel Blanch com el carrer del Joc.

Publicitat
moreno-pintor

El projecte, segons ha informat l’ajuntament, no s’ha d’aturar amb aquests carrers i es preveu instal·lar més plaques a nous carrers. Així, s’ja animat als veïns a enviar les propostes que considerin oportunes per afegir a la llista de carrers amb noms singulars.

Publicat el 13 de novembre de 2017 a les 17:00 per Vicenç Moliné

Etiquetes
olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top