Carrefour obrirà una plataforma logística per a comandes online a Castellbisbal

La cadena multinacional de distribució Carrefour obrirà una plataforma especialitzada en comandes online a Castellbisbal. Concretament, ha llogat una nau d’una superfície de 14.000 metres quadrats a la companyia siderúrgica Bamesa, al costat de les seves instal·lacions. Amb això, cobrirà tota la demanda online per l’àrea de Barcelona, segons el diari econòmic Expansión. 

Publicitat

El grup francès ja disposa d’un gran centre de gestió de mercaderies a la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) de Barcelona, però l’arribada de la covid-19 ha accelerat la transformació online de les cadenes de distribució, de manera que moltes d’elles han hagut d’ampliar les plataformes del comerç electrònic per atendre la creixent demanda dels consumidors.

L’objectiu principal dels terrenys destintats a la nau de Carrefour estaven prevists per futurs ampliacions de la companyia, però finalment s’ha optat per l’ús patrimonial.Situat a la segona corona metropolitana de Barcelona, Castellbisbal registra un preu de 6,5 euros per metre quadrat, mostrant un increment considerable en els darrers mesos per l’escassetat de sòl logístic, segons la consultora immobiliària Forcadell. Per tant, es calcula que Carrefour podria pagar una renda mensual de 90.000 euros.


Publicitat


  Share: