Els canvis de direcció del trànsit a l’Illa de Vianants començaran a aplicar-se el 8 de gener

Les obres que remodelaran el carrer Orient començaran el 8 de Gener i, segons ha informat l’Ajuntament als veïns directament afectats, això implicarà que a partir d’aquella data s’aplicarà algun dels canvis de direcció inclosos en el pla de l’equip de govern per reduir el pas de cotxes pel centre del poble.

Publicitat
Restaurant Masia Can Campanyà

El tall del carrer Orient, a hores d’ara l’únic accès als carrers del voltant de la Plaça de l’Esglèsia, obligarà a invertir el sentit del tram del Carrer Major que va de la Bassa al mateix carrer Orient. És a dir, si ara s’hi circula en direcció poble amunt, a partir del vuit de gener s’hi circularà en sentit poble avall, fent possible accedir-hi des de la Bassa.

Aquest canvi de sentit és un dels que es contemplen aplicar per simplificar la circulació pel centre del poble un cop només estigui permesa als veïns que estan empadronats als carrers de l’Illa de Vianants.

Publicitat
Dental Gaudi

Tot i això, de moment, només s’aplicarà aquest canvi de sentit sense restringir el trànsit. És a dir, les obres al carrer Orient no implicaràn la instal·lació de les càmeres per multar els cotxes que no siguin dels veïns.

Tampoc es realitzaran, de moment, altres canvis de sentit contemplats per l’Ajuntament, com el del carrer Pi i Margall entre el carrer de l’Estació i el Museu, que de moment seguirà sent en sentit poble amunt.

Les obres per reurbanitzar el carrer Orient, finançades per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, seran les primeres però la mateixa empresa té l’encàrrec de fer també els treballs al carrer Sant Marc i a la Plaça del Joc, obres que s’encadenaran a la del carrer Orient, tot i que no es faran de forma simultània, segons ha pogut saber 772.cat. “Tots els treballs han d’estar acabats abans de la Festa Major d’estiu”, apunten fonts municipals.

L’Ajuntament també ha ofert als veïns amb places de pàrquing a alguns dels carrers afectats una plaça de pàrquing gratuïta a l’aparcament d’Els Costals o, si ho prefereixen, una targeta per aparcar gratuïtament a la zona blava mentre durin les obres.

 

Publicat el 24 de desembre de 2017 a les 19:30 per Vicenç Moliné

Etiquetes
olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top