Can Tonada i els Timón i Rumba triomfen a la Castanyada

La nit de la Castanyada va tenir ahir dos protagonistes. Els joves intèrprets del grup de rumba local Timón i Rumba i la festa popular organitzada a Can Tonada van ser els actes que més gent van atreure.

Publicitat

La festa organitzada per la regidoria de Joventut al Casal Cultural i Recreatiu va tenir el seu punt àlgid amb l’actuació del grup Timón i Rumba, format per set joves de l’institut del poble que, acompanyat d’un centenar d’espectadors entre els que hi havia nombrosos companys de classe, van interpretar versions de grups actuals com Txarango o Bongo Botrako, així com cançons pròpies.

Publicitat

Abans, però, s’havia organitzat una sessió de cinema amb la pel·lícula de terror Dyaln Dog: los muertos de la noche, on van assistir unes vint persones. La sessió de concerts va començar amb l’actuació de Doble o Nada, que van ser seguits de Timón i Rumba. Després d’ells va actuar PH Rock, Derivas i Soul Chicken que, tot i l’entusiasme i la força que van demostrar a l’escenari, van veure com la part de públic més jove abandonava el Casal per anar a la festa organitzada a Can Tonada.

Tot i el tancament de la Granja Garrafot a finals d’estiu, la rotonda que connecta l’avinguda Pau Casals i el carrer Castell del Benviure va tornar a ser un continu anar i venir de joves, aquest vegada congregats a la festa que es celebrava al local que ocupen els de l’antiga penya de Can Ili, que van aprofitar la nit de la castanyada per inaugurar el seu nou local.

Allà s’hi van reunir uns 150 joves que van fugir del fred que feia al carrer ballant la música punxada pels DJ de Disbauxa, els mateixos que van ocupar-se de l’ambientació del festa.