La campanya Benvinguts a Pagès es presenta al Museu de la Pagesia coincidint amb la Ruta de la Tapa

Benvinguts a Pagès Castellbisbal

Benvinguts a Pagès CastellbisbalEl Museu de la Pagesia va acollir dimecres la presentació oficial al Vallès Occidental de la campanya Benvinguts a Pagès, que per segon any consecutiu posarà en valor l’entorn agrícola del país i els establiments que el posen en valor, com restaurants amb una cuina basada en productes de proximitat.

Publicitat
farmacia-m-castelana

A Castellbisbal, en aquesta campanya hi participaran diversos restaurants del municipi com Can Campanyà o espais que també posen en valor el passat agrícola del municipi, com el Museu del Tractor d’Època.

Enguany, a més, la jornada coincideix amb la Ruta de la Tapa, que només un any després d’estrenar-se s’ha convertit en la principal cita gastronòmica del municipi gràcies al gran èxit de les edicions anteriors. Aquest cap de setmana, en el que 18 bars i restaurants del poble oferiran una tapa i una cervesa per 2,50€, també s’han organitzat diverses activitats paral·leles per aprofitar el poder d’atracció de la Ruta de la Tapa. Avui divendres es celebraran la Fira Activa’t i la Fira de l’Associacionisme, el dissabte coincidirà amb la Tabalada tradicional i Nit de Foc i el diumenge amb la Mostra d’Esports.

Publicitat
moreno-pintor

Publicat el 2 de juny de 2017 a les 11:30 per Vicenç Moliné

olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top