Cal ser coherent

Com a partit republicà el nostre objectiu i prioritat és la millora i el benestar de totes les persones que formem part d’aquest poble, però el que ens diferencia d’altres formacions polítiques és la perseverança i la coherència. Som una força que aglutina un doble objectiu: el social i el nacional i, com a conseqüència, no deixarem de treballar per aconseguir-lo.

Publicitat

Ens trobem en diferents escenaris, als quals veiem que el govern d’Alternativa i JXC no estan donant resposta ni actuant mirant pels interessos i necessitats de Castellbisbal.

Recordem que davant del fet de la reprovació de la regidora M. Glòria Martínez, demanada per la majoria dels representants polítics del Ple, és a dir tota l’oposició, davant de la seva gestió en el conflicte amb el cos de la policia local i que no ha tingut cap repercussió política. Com pot ser que un govern en minoria no actuï en coherència davant de les decisions preses per majoria en el Ple?

Publicitat

Una altra actuació de mala gestió de la regidora de RH Gemma Margarit va ser realitzar contractacions de personal per a l’Ajuntament sense comptar amb els tècnics municipals amb el que entenem que va ser una contractació a dit. No passar res!!! Són fets prou greus perquè l’alcalde prengui decisions davant d’aquestes irregularitats, cosa que ni ha fet, ni sembla que consideri oportú prendre cap decisió. Demanem coherència davant de la decisió de l’alcalde quan en la legislatura anterior va fer fora del govern el regidor Toni Pons per falta de “confiança”, fet  que considerem molt menys greu.

Rebem el butlletí Castellbisbal.cat amb un article sobre la millora de voreres i de l’accessibilitat. Sortim al carrer i ens trobem que la cruïlla de la plaça de Folch i Torres, tocant al CAP, està de nou aixecada, perquè sembla que s’havien deixat de fer dos embornals. Ens n’hauran d’explicar el motiu i si hem de pagar dues vegades per la mateixa feina, a més dels inconvenients ocasionats als vianants. Són necessaris o és mala gestió?

Com ho ensenyen
Arranjament un cop fet

Ara som notícia als mitjans de comunicació.

Davant de l’esdeveniment a Can Coromines, estem en espera que ens donin la informació que, com que per a l’equip de govern no deu ser important, fins a la reunió ordinària de portaveus el dia 14 juliol no ens n’informaran. Nosaltres creiem que els fets són prou importants com per informar-nos-en i explicar-nos amb la màxima urgència què està passant? Sembla que, com tot, amb calma…

L’habitatge social no és una prioritat per a aquest govern, ja que en els pressupostos dels darrers anys tenien 1.000.000€  i no han estat capaços de gestionar-los, no han fet res i en les inversions per a aquest 2021 han reduït aquest import a 400.000 €. Una reducció d’un  60 %, i és per aquestes retallades i manca de gestió que diem que aquestes no són les nostres inversions, perquè per a nosaltres l’habitatge públic és una prioritat i aquest equip de govern en els darrers anys no ha estat capaç de dedicar-hi ni un sol euro.

Tenint en com compte fets com els comentats, com a partit a l’oposició amb un projecte republicà on la gent i el seu benestar ha de ser l’eix principal, hem fet un pas endavant, denunciant el mal govern i la mala gestió d’un partit com Alternativa amb una greu manca d’idees.

Com que no van saber arribar a acords per formar un govern amb una majoria estable, ara tots els castellbisbalencs i castellbisbalenques estem patint aquesta manca de coherència, d’estabilitat, d’idees i de consens amb temes molt importants que afecten a tot el municipi.

No dubteu a contactar amb nosaltres si teniu propostes i suggeriments.

ercastellbisbal@gmail.com
ERC Castellbisbal