Botifarrada, sardanes i oci infantil durant el matí de Sant Vicenç

IMG_7142_rCom és tradicional a Castellbisbal, el dia de Sant Vicenç ha començat amb la botifarrada popular. Cap a les 8’30h la Colla del Bon Àpat s’ha posat a coure la carn i al cap d’una estona l’ha començat a servir. No ha estat fins més tard, quan ja no feia tan de fred, que s’ha omplert la part del parc Folch i Torres destinat a l’acte fent que els més dormilegues se n’hagin quedat sense. IMG_7135_r

Publicitat

No gaire lluny, al carrer Pompeu Fabra, els més menuts han passat el matí als infables. A les 11h, però, uns 50infants han participat al taller gastronòmic infantil a on han elaborat galetes fent-ne la massa i decorant-les amb gerds. Abans, és clar, s’han fet un barret de cuiner que alguns fins i tot han decorat.

Ja cap al migdia, després de l’ofici de Sant Vicenç i el repicó de campanes, ha començat el ball de sardanes amb la Cobla Ciutat de Terrassa amb unes 60 persones. Amb un total de 9 temes, també ha sonat el tradicional ‘El Sereno’ fins a quarts de dues, quan han finalitzat totes les activitats del matí.

Publicitat

Publicat el 22 de gener de 2013 a les 18:30 per Laura Grau