Bona Festa Major d’Estiu 2021!!!

Un any més, ha arribat la Festa Major d’Estiu al nostre poble i estem tots desitjant que comenci, encara que la situació no és la que ens agradaria, si és millor que l’any passat, nosaltres com som optimistes pensem que aquesta situació ens permetrà assistir als actes programats amb una mica més de seguretat, ja que molts de nosaltres, estem vacunats i els actes han de complir amb la normativa que marca la Generalitat.

Publicitat

En primer lloc, veiem que la programació d’aquesta FM repartida durant el mes d’agost, ha estat una bona opció per donar l’oportunitat, perquè dins de les limitacions d’aforament, puguem gaudir dels actes programats escalonadament, durant tres o quatre dies de cada setmana d’aquest mes. Llàstima que no s’hagin fet més sessions de cada espectacle perquè pogués assistir més gent. Tampoc entenem el motiu de l’anul·lació del concert de Buhos el dia 20 d’agost quan en altres municipis sí que actuaran, quin és el motiu? Resultat, nosaltres no gaudirem del concert. Gràcies ☹!!!

Des d’ERC vam comunicar a l’equip de govern que nosaltres no veiem que ara, fos el moment de fer el canvi en la ubicació dels firaires per diferents motius:

Publicitat

  • El canvi d’ubicació fora del poble per no molestar als veïns; considerem que són quatre dies a l’estiu de FM, on com és normal el soroll pot afectar a uns més que altres, però estem de FM i això ens hauria de compensar les molèsties que es puguin ocasionar perquè encara que la ubicació estigués fora del poble, sempre hi haurà veïns afectats pel soroll.
  • La ubicació proposada, no ens dona seguretat perquè es troba a un pas de la variant (un pas és un pas, no literal sinó físic). És una zona que per accedir i per tornar, tant les famílies amb nens com els joves han de creuar una carretera.
  • Després d’un any sense pràcticament cap acte i sabent que els firaires es podien negar a venir, no era el millor moment de fer un canvi, no trobeu? A part d’això i sent una decisió que afecta al Municipi, potser seria interessant fer una consulta popular per veure que pensem els ciutadans? Doncs, NO el nostre Equip de Govern ha pres, com és habitual, una decisió que ens porta a quedar-nos sense fira i no ha valorat que dins del poble les famílies poden desplaçar-se amb més facilitat i seguretat, ells han tirat pel dret i acció/reacció ens troben sense fira. Un altre èxit de la seva mala gestió.

Us desitgem una bona FM i continuarem treballant per donar les nostres propostes i suggeriments a l’equip de govern, que potser valoren abans de prendre decisions com aquesta, que ens afecta directament i ens fa no poder gaudir de la fira, quan tenim tan poques activitats per passar-ho bé, davant de la situació que estem vivint.

Estem oberts a les vostres propostes i suggeriment per la millora del Municipi podeu contactar amb nosaltres al correu electrònic ercastellbisbal@gmail.com 😊

Bona FM i sempre positius😊

ERC Castellbisbal

La imatge de la fira 2021

Pàgina web: https://buhosrock.com/