Bon inici de temporada del primer equip de bàsquet masculí de Castellbisbal

Amb dues victòries i una derrota, el sènior masculí del Club Bàsquet Castellbisbal ha començat la temporada amb partits ajustats i molt intensos.

Podeu seguir tota l’actualitat de l’equip al seu compte d’Instagram: @smacbc
Publicitat

L’equip a les ordres de Xavi Trench es va estrenar a la competició a casa de l’AESE guanyant 50 a 55 en un partit ajustat fins a l’últim minut. Tot i que a les primeres dues parts semblava que tenien controlat el partit, una remuntada de l’equip local els va fer perdre l’estabilitat i haver d’apretar per endur-se, finalment, la victòria.

La segona jornada contra el Catòlic de l’Hospitalet va tenir un inici contrari. En el seu debut a casa, el marcador els va ser desfavorable fins al tercer quart quan, després del descans, es van avançar amb un demolidor parcial de 12-0. A partir d’aquí hi va haver un estira-i-arronsa que es va solucionar gràcies al gran encert dels pota-rojos i que els va donar la victòria per 69 a 61.

Publicitat

La crònica amarga és la de la tercera jornada a casa del Tàrrega, on els castellbisbalencs ho van tenir difícil des del primer moment. Tot i lluitar, la diferència inicial que va marcar el rival – a la mitja part els treien 5 punts – els va ser impossible d’atrapar i un parcial desfavorable al tercer quart els va acabar de sentenciar i fer perdre 70 a 64.

  Share: