Bisca enceta la campanya nadalenca amb la tradicional encesa de llums

Autor: Aleix Mateu

L’associació de botiguers i serveis de Castellbisbal (Bisca), ha encetat la campanya nadalenca amb la tradicional encesa de llums de Nadal, amb una festa celebrada a la Plaça de l’Església.

Publicitat

L’acte, que va servir per il·lumninar els carrers amb els llums de Nadal i encendre els altaveus que emeten nadales als carrers més cèntrics, també va ser un moment per reivindicar el comerç local en un moment en que es troba amenaçat per grans superficies i el comerç electrònic.

El grup de teatre la Jugada Jove va fer una representació en toc d’humor d’aquesta situació que el president de Bisca, Javier Acuña, va animar a revertir.Fem que les compres d’aquestes festes es quedin a Castellbisbal”, va demanar als assistents.

Publicitat

A l’acte, on també va intervenir la regidora de Promoció Econòmica, Gemma Margarit, i es va presentar la nova mascota de l’entitat, es va fer entrega del permi a la usuaria número 3.000 de la targeta compradors de Castellbisbal així com, per part de l’Ajuntament, els premis del Corretapes d’enguany.

L’acte es va cloure amb les actuacions dels grups de balls del Budokan i el Gimnàs Castellbisbal, seguides d’una xocolatada popular.

També en el marc de la campanya de Nadal, Bisca ha preparat una jornada de jocs antics de fusta als carrers del centre del poble el 13 de desembre i un berenar per a tothom que porti un tiquet d’un comerç adherit a l’associació la tarda del 20 de desembre a la Plaça de l’Església o a la plaça Lluís Companys.

Autor: Aleix Mateu

 

 

Author: Vicenç Moliné