BiSCA i l’Ajuntament encenen les llums de Nadal amb l’esperança de recuperar definitivament la normalitat

La campanya de Nadal és un dels moments més importants per al teixit comercial de Castellbisbal i després de dos anys de pandèmia, els comerciants locals anhelen recuperar les temporades nadalenques d’abans de la Covid-19. Així, l’encesa de les llums de Nadal d’enguany, organitzada conjuntament per BiSCA i l’Ajuntament de Castellbisbal, ha estat tota una declaració d’intencions en aquest sentit.

Publicitat

Després de molts mesos sense actes presencials, la Plaça de l’Església es va omplir de gent per veure com s’encenia l’arbre de llums instal·lat al centre de la plaça. Abans, però, un cercavila presidit pel Fanaler de Castellbisbal, havia acompanyat a desenes d’assistents des de la plaça Lluís Companys fins al centre del nucli urbà, en un tipus d’acte poc habitual aquests darrers anys.

Aquest retorn simbòlic a la normalitat va estar precedit de breus discursos del president de BiSCA, Javier Acuña, i la regidora de Promoció Econòmica, Gemma Margarit, que van animar a fer les compres nadalenques a les botigues locals, “on treballen els nostres amics i coneguts”, i donar així vida al poble.

Publicitat

L’acte, que va acabar amb l’encesa de les llums, també va incloure l’entrega de premis del darrer Corretapes i un parell d’actuacions de ball de gimnasos locals.

En paral·lel i també de cara a la campanya comercial nadalenca, coincideixen dues accions de promoció paral·leles. Per una banda, els Castellbisvals, que després de l’èxit de l’estiu permeten a cada veí i veïna obtenir 100 euros en vals pagant-ne només la meitat. Per altra banda, els comerciants recuperen el tradicional BiSCA i Guanya, que aquest any comença el dia 1 de desembre i s’estendrà fins al 29 de desembre.

Publicitat

El sorteig es farà el dia 30 de desembre al migdia a l’Espai de la Plaça, repartint 50 regals que inclouen des d’un patinet elèctric i un lot de complements de moda valorats cadascun d’ells en quasi 300 euros fins a quasi 40 xecs regal per bescanviar en establiments de restauració, estètica i perruqueria, formació i esports, tots ells amb un valor de 40 euros.

Per poder participar, com en anteriors ocasions, s’hauran de portar a la seu de BiSCA els tiquets de compra seguint les indicacions que posa el cartell que hi haurà a tots els establiments adherits. A més, BiSCA ha enviat la butlleta de participació a tots els domicilis de castellbisbal que l’haurien de rebre entre demà dimarts i el mateix dimecres. També n’hi haurà a BiSCA pels que vulguin anar a buscar-la.

  Share: