Club de lectura

La Biblioteca incorpora dues noves activitats per aquest curs

Publicitat

La Biblioteca Municipal Josep Mateu i Miró organitzarà nous tallers i activitats al llarg d’aquest curs adreçats sobretot als més petits.

Una de les novetats és el “Laboratori de lectura” que, orientada a un públic familiar, consisteix en una sessió dirigida i temàtica  que es treballa a través de llibres de la Biblioteca i que inclou jocs, lectures i creació de texts o personatges. La primera sessió va ser el passat 10 d’octubre sota el títol “Naturalistes”.

Publicitat

Una altra de les novetats són les activitats Bibliolab que arriben a través de la Xarxa de Biblioteques Municipals, i que amb l’objectiu de potenciar la creativitat i la creació, organitzen un taller de robòtica per a infants a partir de 8 anys, un altre per joves de 12 a 16, i un taller de Dissenys 3D per a majors de 16.

La Biblioteca també instal·larà un planetari familiar el 18 de novembre i rebrà la visita del científic Marc Boada i de l’escriptora Care Santos, autora d’uns dels llibres del club de lectura de novel·la, Desig de xocolata.

Publicat el 16 d’octubre de 2017 a les 09:00h per Laura Grau