Benestar obre un nou espai per acollir-hi sesions de pilates, ioga i circuits de tonificació

El centre d’entrenament personal Benestar ha obert un nou espai al carrer Santiago Rusiñol on oferirà activitats dirigides per a grups reduits, complementant així el centre al Carrer Major on, des de l’ay 2007, ofereix sessions d’entrenament personal a mida.

Publicitat

El nou espai acollirà sota la marca Entrena’t Bé sessions de Pilates, amb algunes sessions adaptades específicament per a Gent Gran, Ioga, circuits de tonificació i sessions de preparació física per abans i després del part.

Les sessions, que tindran un preu més reduit que els entrenaments personals al centre de Benestar, es faràn en grups reduits d’entre 8 i 10 persones com a màxim.
“Ens uneix la mateixa filosofía, qualitat de servei, professionalitat i màxim benefici per l’usuari. Totes les sessions estaran desenvolupades per en Diego Galera, l’entrenador personal i readaptador funcional de Benestar, excepte les de ioga”, apunta Elena Molina.

Publicitat

“Moltes hores de l’altre centre estan completes i hi ha llista d’espera, ens demanaven que oferíssim més hores. La gent també ens demanava poder fer sessions de Ioga i Pilates, en horaris de matí i tarda”, apunta.

“La nostra filosofia es treballar la salut a través de l’activitat física i el moviment, que és el que ens ajuda a mantenir el nostre cos actiu i el nostre físic sense limitacions de moviment”, explica Diego Galera, destacant la oferta de sessions de Pilates per a un públic de més edat. “Culturalment, la gent gran no está acostumada a acudir a instalacions esportives per trovar-se millor, però precisament són un col·lectiu que necessita molt treballar el físic per mantenir la mobilitat.
-Sense poder moure’t bé, et sents més gran-” aplica.

Aixi mateix novament l’instal.lació reuneix totes les condicions i normatives vigents de accesibilitat per a persones amb movilitat reduida.
L’equip de Benestar i Entrena’t bé també ofereix sessions d’entrenament personal a domicili per persones de totes les edats.