Bateig Polític

Presentar-se per ser alcaldessa del teu poble ho entenc com un acte de servei a la gent, un acte acompanyat d’una gran dosi de responsabilitat i de compromís. Tot un repte.

Publicitat

Aquest pas que tinc el goig de fer, el faig formant part d’un equip de grans persones en què hi ha presents valors com ara són l’esperit de servei, l’ambició d’assolir objectius, la responsabilitat, la capacitat de treball, l’esforç i el compromís pel nostre poble i per la nostra gent.

És un equip nou, una font de frescor i d’honestedat que, amb les noves incorporacions, serà capaç de treballar i liderar el govern del nostre municipi aportant el rigor i la il·lusió necessaris per afrontar els reptes que es plantegen en els propers anys. I no ho farem sols. Ho volem fer AMB TU, i PER A TOTHOM.

Publicitat

Hem de ser capaços de mantenir un diàleg àgil amb tots els habitants de Castellbisbal, i en aquest punt hi posarem tota la voluntat i tota la determinació que podem oferir, convençuts que aquest és un gran actiu.

Estarem al costat de les persones, actuarem amb transparència i honestedat, hem d’arribar a tots els racons del municipi i treballar amb tothom… i per a tothom.

Tenim molt clar que un poble no es fa només des de l’Ajuntament o des dels organismes públics, es fa també, i sobretot, des de les associacions, entitats, comunitats, empreses, comerços, pagesia… En definitiva, des de persones i grups de persones que viuen, treballen i s’estimen el nostre poble,. És per això que treballarem al costat de tothom.

Per tal d’assolir els nostres objectius estem completant un programa que proposa solucions reals a les persones, que aporta mitjans a les escoles, que dona suport als joves i ajuda la gent gran, que cuida els espais públics i els equipaments, que millora la mobilitat, que estima els valors de l’entorn natural, que vol impulsar els nostres comerciants i industrials perquè creïn llocs de treball i ajudin a formar les persones que són a l’atur, per millorar la nostra qualitat de vida.

Apostem per un model de poble viu, amable, sostenible, net, segur, dinàmic, ple d’oportunitats, amb visió de futur, on els protagonistes siguin les persones que hi viuen. Però abans de la cita electoral municipal s’apropen les eleccions generals. Per això,  des d’aquestes línies, vull demanar-vos  l’únic vot útil: el vot pels del , els de l’esperit de l’1 d’octubre…El vot per Junts x Catalunya!

Des d’aquest espai agrair públicament a la nostra regidora Natàlia Boya la feina feta durant aquests quatre anys. Ha estat una excel·lent representant dels valors que ens identifiquen. Una dona valenta, honesta i treballadora, que ha estat la nostra veu a l’Ajuntament. Si avui som aquí, en bona part és gràcies a ella. Gràcies, Natàlia!

I ja per acabar, recordem-ho: Força al braç i llum als ulls!

Gemma Margarit i Alsina

Author: Vicenç Moliné