BalloonFestes converteix una imprenta en un espai per a celebracions

El local de l’imprenta 9 Color es va transformar de dalt a baix per convertir-se en un espai per a celebracions de la mà de BalloonFestes, un punt de trobada per organitzar esdeveniments o senzillament per passar-hi una estona d’oci amb els més petits.

Publicitat

El nou espai, que abans de convertir-se en una sala polivalent per a celebracions va funcionar com a discogràfica, esta pensat especialment per a un públic infantil, amb llits elàstics, un castell amb una piscina de boles, una pista de futbol i bàsquet així com una sala de manualitats i un espai per a nadons.

Publicitat

De dijous a diumenge, l’espai es llogarà en exclusiva a particulars per acollir-hi celebracions. Segons expliquen des de BallonFestes, l’espai, però, no estarà només disponible per als que el lloguin, ja que de dilluns a dimecres de 16:30 a 20:00 serà un espai d’oci per als més petits, el que popularment es coneix com un chiquiparc, amb una tarifa d’entrada de dos euros l’hora.

L’espai, segons els seus promotors, vol ser un punt de trobada per a infants i famílies -compta amb un servei de bar i una cafeteria- al mateix temps que un espai on s’ofereixi llibertat per muntar festes a mida. En aquest sentit, els organitzadors compten també amb tot un catàleg de professionals per aquesta mena d’esdeveniments, des de pallassos i mags a diferents serveis de càtering, oferint fins i tot la possibilitat d’organitzar festes temàtiques a mida.

“BalloonFestes et dóna l’oportunitat de celebrar el teu aniversari de dilluns a dimecres per 7 € per nen amb el berenar i entrada de tota la tarda al chiquiparck (4:30h a 20h) o llogar de dijous a diumenge en exclusiva per gaudir amb família i amics en una celebració més íntima”, resumeixen des de l’espai.