Autors locals per regalar per Sant Jordi

Com altres anys, recuperem els autors locals que enguany o en anys anteriors han publicat llibres per tots aquells castellbisbalencs que vulguin obsequiar amb literatura de “kilòmetre 0” aquest Sant Jordi.

Publicitat

A continuació, una llista amb els autors locals que han editat llibres, sis dels cuals presentaran les seves obres al Pati de l’Esbarjo de 11:00 a 18:00 sempre que el temps ho permeti.

Los Piruleta

Publicitat

Vanessa Silva va publicar a finals de l’any passat una novela fantàstica en el que un grup d’amics, Los Piruleta, descobreixen una casa abandonada que els portarà a un món fantàstic. Presentarà la seva obra a les 16:30.

La llave de lo nuestro

La castellbisbalenca Laura Pavesio s’estrena com a autora amb aquesta novela romàntica ambientada a la Costa Brava i que incorpora dosis d’intriga i humor. Presentarà la novela a les 18:40.

Por siempre, Mia

Marta Folgoso, de 22 anys, es va estrenar l’any passat amb Por siempre, Mia una novela romàntica-erótica sobre Mia, una jove de Barcelona i les seves aventures romàntiques amb en John, un home que coneix a California i que li farà replantejar-se la seva vida.

15 miradas a la soledad

Nuria Hernández és una de les 15 autores que han participat en la redacció del llibre 15 Miradas a la Soledad, un anàlisi coral i multidisciplinar sobre la solitud publicat a principis de l’any passat. En el seu capítol, Hernández reflexiona sobre moltes de les causes i tipologies de la soledat que es poden patir a les diferents etapes de la vida perquè poguem identificar-les i prevenir-ne les conseqüències negatives.

El mago y el aprendiz

Leonardo Santacana és un escriptor d’orígen veneçolà que combina elements de la psicologia com el creixement personal, l’autoestima i el lideratge i els combina amb la fantasia i la magia. La seva darrera novela es titula El mago y el aprendiz.

Epidermis

Ginés Munuera es va estrenar el Sant Jordi passat amb Epidermis, un llibre de poesia que esdevé “un viatge iniciàtic cap al món dels sentits, de les concepcions i de les sensacions més directes que provoquen aquesta emocionalitat tan difícil de verbalitzar, tan a flor de pell”. És la primera part de la ‘Trilogia de la Pell Muda’. Presentarà el llibre a les 17:00.

Una vegada un home i una dona van morir

Núria G. Caldés, una de les autores locals amb més trajectòria i reconeixements literaris, va publicar l’any passat el llibre Una vegada un home i una dona van morir, escrit a sis mans amb Joan Soler i Amigó i Roser Pubill, dos anys després de la publicació de La vida mana.

Cantando sueños

Cantando sueños es un llibre de cançons de bressol de la Moon Pamos, pseudònim d’una castellbisbalencs que ha escrit les 12 composicions que es recullen en el llibre pensant no en els infants sinó en els adults, per que puguin apreciar-les amb tota la sensibilitat. Presentarà l’obra a les 17:45.

El Sabor de la Verdad

Pilar Espada Duque és l’autora de la trilogia El Sabor de la Verdad, un cicle de llibres d’autoajuda escrits per ajudar als lectors a “reconciliar-se amb el passat per canviar el teu futur donant un pas endavant”.

El pintor del temps

Joan Cifuentes és un autor de novela negra nascut a Esparraguera i que fins fa molt poc vivía a Castellbisbal. La seva darrera novela, El pintor del temps, la protagonitza un caporal dels Mossos d’Esquadra, en Dani Rando, que investigant dos homicidis visitarà Barcelona, Munic i l’Europa de l’est al més pur estil El Codi Da Vinci. El seu anterior llibre, de 2016, es titula Montorch y la Lágrima del Sol Negro.

Engisara

Xavier Bosch es l’autor d’Engisara, una novela fantàstica on en David és el protagonista que, després de superar una malaltia, adquireix poders per distingir objectes màgics i s’acaba convertint en un poderós mac.