Autoritzada la mobilitat entre les tres regions sanitàries de l’àrea metropolitana


A partir d’avui s’unifiquen les tres regions sanitàries de l’àrea metropolitana, autoritzant-se així la mobilitat entre tots els municipis d’aquestes regions en un pas més del procés de desconfinament ara que la pandèmia de Covid-19 comença a estar sota control.

Publicitat

Aquesta novetat posarà fi a l’anomalía viscuda la darrera setmana, quan es va autoritzar la mobilitat entre municipis d’una mateixa regió sanitària i Castellbisbal va quedar partit en dos, amb els veïns de Can Santeugini, Costablanca, Can Nicolau de Dalt i la Colònia del Carme adscrits a la regió metropolitana sud al tenir com a referència el CAP de Martorell, i la resta adscrits a la regió metropolitana Nord.

Amb la unificació de les regions sanitàries de l’àrea metropolitana també s’obre la porta a desplaçar-se a Barcelona i a municipis del Baix Llobregat com Castelldefels o Sant Andreu de la Barca. Tot i això, dues comarques de la regió sanitària metropolitana sud seguiràn aïllades de la resta, doncs el Garraf i l’Alt Penedès han passat a Fase 2.

Publicitat

Author: Vicenç Moliné