Els assistents al Ball de Carnestoltes d’enguany hauran de tenir entrada

Les persones que vulguin assistir al Ball de Carnaval d’enguany, que se celebrarà el proper 10 de Febrer després de la rua, hauran de tenir una entrada similar a les que es venen per la festa de Cap d’Any.

Publicitat
Restaurant Masia Can Campanyà

Aquesta serà la primera vegada que l’Ajuntament exigeix entrada per al Ball de Carnaval i, segons ha explicat, ho fa per garantir que es compleix l’aforament màxim de l’espai -980 persones- i per donar prioritat als assistents de Castellbisbal.

Les entrades seran gratuïtes per a les persones que participin en la rúa, segons han confirmat fonts del Departament de Cultura, que les repartiran el dia de Dijous Gras als representants que inscriguin les comparses a la rua durant el pregó de Carnaval. Cada comparsa tindrà entrades per a tots els seus membres, mentre que les restants es posaran a la venda amb un preu de 4 euros, 2 euros si es presenta el Carnet Jove. La venda d’entrades començarà el dimarts 6 de febrer i s’acabarà divendres 9, en horari de matí a Els Costals i a la tarda a l’Espai de la Gent Gran a la Plaça de l’Esglèsia.

Publicitat
Restaurant Masia Can Campanyà

Complir amb les normatives de seguretat per aquesta mena d’actes, per a les que respectar l’aforament màxim d’un recinte és un element clau, ja va fer que des de 2013 es cobrés entrada per a la Festa de Cap d’Any del Casal.

Les actuacions d’enguany al Ball de Carnaval inclouran The Txandals, que ja van actuar l’any passat, i el DJ Richard ULH Deejay.

Publicat el 1 de febrer de 2018 a les 10:00 per Vicenç Moliné

 

Etiquetes
olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top