Artur Mas visita Castellbisbal en el 50 anniversari de l’empresa Jotun

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha visitat aquest matí Castellbisba convidat per l’empresa Jotun Ibérica, que enguany celebra el 50 anniversari de la seva implantació a Espanya.

DSC_0011
Mas i l’equip de govern municipal a l’entrada de l’Ajuntament
Publicitat

Mas, que ha visitat les instal·lacions d’aquesta empresa a Castellbisbal, obertes fa 13 anys i especialitzades en la producció de pintures especials per a la indústria marítima, ha agraït als treballadors i als propietaris de la planta la “feina ben feta”, destacant el valor d’empreses amb l’antiguitat i l’experiència de Jotun.

El president, que també ha aprofitat per reivindicar el caràcter exportador de l’empresa, ha fet després una breu visita a l’Ajuntament, on ha estat rebut per l’equip de govern i una quarantena de persones convidades a l’acte, celebrat a la sala de plens de l’Ajuntament.

Publicitat

Entre els assistents, presentats un per un per l’alcaldesa, Conxi Llurba, hi havia representants de les principals empreses del poble com Clariant, Mohens, Bodegues Sardà o Aicsa entre d’altres així com els presidents d’entitats com el Casal Cultural o la UE Castellbisbal.

2013-05-31 11.20.53
El president Mas, durant la seva visita a Jotun

Un dels projectes on més s’ha aturat Llurba en el seu discurs ha estat la reforma de Can Pedrerol de Dalt, aprofitant la presència a la sala de Joan Bosch, propietari del Museu del Tractor, i de responsables de l’Àrea Metropolitana, que ja han començat els treballs previs a la restauració de la masia.

Mas, que ha hagut d’ajustar el seu discurs per temes d’horari, ha agraït l’acolliment i l'”entusiasme” dels assistents alhora que ha assegurat que marxa “tranquil” de la seva visita a Castellbisbal, “una sensació que darrerement no m’enduc de molts dels pobles que visito”, segons ha assegurat.

Publicat el 31 de maig de 2013 a les 14:40 per Vicenç Moliné