Arrenca la campanya electoral de les municipals

Aquesta matinada ha arrencat la campanya electoral de les eleccions municipals del proper 26 de Maig, on set partits intentaran conseguir el suport del veïns i veïnes per tenir representació al Ple municipal.

Publicitat

Un total de 9.155 castellbisbalencs estan cridats a les urnes, els mateixos que ja van votar a les eleccions generals del 28 d’abril exceptuant els residents a l’estranger. En canvi, en aquestes eleccions sí que poden participar els estrangers empadronats a Castellbisbal sempre i quan el seu país d’orígen tingui un acord signat amb Espanya en aquest sentit.

El passat 24 d’abril la Junta Electoral de Zona de Terrassa va publicar les llistes definitives de les set formacions que es presenten a liderar l’Ajuntament, destacant-hi l’absència del Partit Popular. El PP, després de no treure representació a Castellbisbal a les darreres eleccions municipals, ha optat per no presentar-se.

Publicitat

Sí que ho han fet, com ja va avançar 772.cat, dues formacions noves en la política municipal local, Podem i les CUP, que s’estrenaran en unes eleccions municipals.

Per la seva banda, al document publicat per la JEZ, també es pot apreciar que Junts per Catalunya Castellbisbal ha inclós dues persones més a la llista que va presentar a mitjans d’Abril, pel que suma els 17 membres que poden arribar a formar el Ple municipal.

El proper 19 de Maig se celebrarà un debat electoral entre els candidats i candidates a l’alcaldia on els lectors de 772.cat podran plantejar una pregunta a un dels candidats. Recordeu que ens les podeu enviar a redaccio@772.cat indicant el vostre nom i cognoms i el candidat al que va dirigida.