Arrenca la campanya de vacunació contra la grip i de reforç per la COVID-19

La campanya de vacunació de la Grip de l’any passat ja va incloure un punt de vacunació a les Sales Parroquials

Castellbisbal ha arrencat des d’aquest dimarts la campanya de vacunació contra la grip, que enguany inclou alhora la tercera dosi de reforç contra la Covid-19.

Publicitat

En aquest sentit s’aplicarà la tercera dosi de reforç contra el coronavirus a totes aquelles persones majors de 70 anys que van rebre la segona dosi fa més de sis mesos. És per això que des del CAP Dr. Joan Planas s’ha posat en marxa el servei de cita prèvia amb el que s’estan contactant totes aquelles persones majors de 70 anys i que fa més de sis mesos que van rebre la segona dosi contra el coronavirus per donar-los cita prèvia i administrar-los tant la dosi de reforç contra la Covid-19 com la vacuna de la grip.

La campanya romandrà en marxa fins al 17 de novembre al local de les sales parroquials situat a la Plaça de l’Església, 1. En paral·lel, personal de la Creu Roja del Baix Llobregat Centre donarà suport en matèria de difusió per a la prevenció de la grip i el coronavirus.

Publicitat

D’altra banda, pel que fa a la campanya de vacunació contra la grip, a partir del dia 22 de novembre, les persones de més de 60 anys i aquelles que formin part de col·lectius de risc podran vacunar-se contra la grip al CAP Dr. Joan Planas, demanant cita prèvia.