Amnistia Autodeterminació Drets

En el ple del mes d’octubre, la CUP vam decidir abandonar la Sala de Plens per no normalitzar l’excepcionalitat repressiva. Us escrivim la nostra intervenció al principi del ple:

Publicitat

La CUP no volem contribuir a normalitzar l’excepcionalitat repressiva.

No podem ni volem fer veure que no passa res quan hem patit càrregues policials indiscriminades, pallisses i detencions arbitràries i aleatòries, les quals, a més, han estat acompanyades de proves inculpatòries falsejades. No podem ni volem normalitzar atropellaments i empresonaments.En total, a Catalunya hi ha 31 persones en presó provisional i 213 detingudes i retingudes, entre elles veïnes del nostre poble. Ens neguem a ignorar les 619 ferides, de les quals, més de 60, són periodistes; les quatre persones que han perdut un ull i les 13 que han estat hospitalitzades, una d’elles en una situació molt crítica.

Publicitat

És per tot plegat que hem decidit abandonar la Sala de Plens, perquè no podem ni volem normalitzar l’excepcionalitat, la barbàrie repressiva, l’acarnissament de les forces policials sobre la població. Per això, seguirem demanant la destitució del Conseller Buch i la dissolució de la Brigada Mòbil dels Mossos d’esquadra.

Finalment, reiterem la necessitat que totes les càrrecs electes participin de la assemblea de càrrecs electes aquest dimecres i per això, i arrel de la assemblea popular que es va realitzar ahir aquí al poble, vull preguntar, abans de marxar, vull preguntar a totes les regidores aquí presents, si ens poden dir, qui assistirà i qui no a la assemblea.

Jo hi seré.

P.D.- No tenim ni idea de si cobrarem o no la dieta d’aquest ple (de fet, la nostra regidora encara no ha cobrat cap dels plens que s’han fet…) però si es cobra, els diners d’aquest ple es donaran a Alerta Solidària per a què defensi les joves que estan patint la repressió policial. Animem a les altres regidores a què facin el mateix

Author: Vicenç Moliné