Amb Tu

Les eleccions municipals del 2019 són un nou repte que cal encarar amb força i determinació, amb una altra manera de fer política que volem desenvolupar a favor de la República Catalana. Ens hem agrupat com a Junts per Catalunya Castellbisbal perquè no ens fan por els canvis ni la renovació, perquè volem seguir anant endavant treballant a favor de les nostres llibertats i dels nostres drets, perquè volem avançar i evolucionar AMB TU, i fer-ho des del marc municipal amb la vista posada en el futur, amb la mirada posada en un horitzó que, si treballem conjuntament, assolirem a llarg termini amb solidesa.

Publicitat

El repte que hem assenyalat a l’inici, però, no només contempla aquesta visió de futur, inclou igualment no perdre de vista el dia a dia, la necessitat que la vida quotidiana s’obri contínuament a processos enriquidors, que ens la facin més fàcil i més oberta a tothom. No hem deixat de parlar mai més d’un idioma, no volem excloure ningú.

No volem excloure ningú i alhora volem treballar d’una manera personalitzada, reconeixent que tothom té necessitats específiques que han de rebre resposta. Volem que el govern local sigui capaç de mantenir un diàleg àgil amb tots els habitants de la població, i en aquest punt hi posarem tota la voluntat i tota la determinació que, com a agrupació local, podem oferir, convençuts que aquest és un gran actiu.

Publicitat

Un partit polític, i en aquest cas una agrupació política local propera, ha d’escoltar la gent i buscar fórmules imaginatives per presentar propostes electorals en cada moment, aquest és el primer deure d’un partit que vol ser competitiu, i ha de ser lliure, en tots els sentits. Hem de poder prendre les decisions acceptant el debat i les diferències: si un partit no és lliure ni té matisos no farà bona política. Nosaltres incloem la diversitat i acceptem les diferències com quelcom enriquidor que ens ajuda a créixer.

Volem continuar establint lligams amb les associacions, organitzacions empresarials i entitats i amb tota la societat en general, i fer-ho en el nostre entorn més pròxim. Busquem gent honesta, potenciem el talent i lluitem contra la mediocritat en la política. No ens estanquem en la vella política, aquella manera de fer gastada que poc pot aportar als canvis constants que vivim dia rere dia.

Reivindiquem un concepte de partit polític modern, transparent, transversal, adaptat i adaptable als nous temps. Som una agrupació responsable, plena de gent responsable, i serem allà on calgui, i si algú creu que això vol dir estar en segon pla, va ben errat.

Volem aconseguir una societat més justa on tothom pugui desenvolupar el seu projecte personal dins dels valors de convivència que configuren la nostra societat. Prendrem decisions treballant en el present i mirant enllà, fugint dels dogmatismes i escoltant sempre per millorar.

AMB TU aconseguirem que Castellbisbal sigui un poble capdavanter en el progrés, el poble que tots desitgem i mereixem.

Pot comunicar-nos les teves aportacions a través de whatsapp al número  722 253 144.

Author: Vicenç Moliné