Amazon contractarà els propers anys més de 200 persones per al seu centre de Castellbisbal

Amazon té previst augmentar la seva plantilla al magatzem de Castellbisbal en més de 200 persones els propers anys, segons va fer públic ahir durant una visita al seu nou centre logístic.

Publicitat
Restaurant Masia Can Campanyà

El motiu, tot i en aparença contradictori, és la instal·lació al magatzem d’un sistema de gestió del magatzem amb robots, que faciliten la feina als treballadors que preparen les comandes. “Enlloc d’anar a buscar el producte a l’estanteria, l’estanteria va a buscar al treballador”, ha explicat Fred Pattje, director general d’operacions de l’empresa a Espanya.

El magatzem de Castellbisbal compta amb 350 d’aquests robots, en marxa des de fa un mes, i és la tercera planta a tot Europa en utilitzar-los. Movent-se a 1,7 metres per segon i amb capacitat per aixecar fins a 1.300 quilos, mouen les estanteries, anomenades “pods” amunt i avall amb una sincronia perfecta.

Publicitat
Dental Gaudi

Dels 200 nous llocs de treball, 20 seran precisament d’enginyers destinats a gestionar aquesta flota de robots, que ocupa 17.000 dels 28.000 metres quadrats del magatzem i segons ha explicat Amazon permeten que l’empresa trigui només 2 hores i 45 minuts a enviar una comanda des del moment en que el client clica al botó de comprar.

Publicat el 27 d’abril de 2017 a les 9:00 per Vicenç Moliné

Etiquetes ,
olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top