Alumnes de l’IES Castellbisbal participen en una trobada amb joves alemanys.

Foto de la trobada. Foto: IES Castellbisbal
Foto de la trobada. Foto: IES Castellbisbal

Alumnes de primer de Batxillerat de l’IES Castellbisbal i alumnes de l’escola Gewerbliche Schüle Sigmaringen, d’Alemanya van fer una trobada, el passat dijous 16 de maig, a Barcelona.

Publicitat

Al llarg de tot el dia, els i les joves castellbisbalenques, van poder practicar el seu anglès, alhora que van esdevenir els guies turístics dels seus homòlegs alemanys. Junts van visitar la Vila Olímpica, el Moll de la Fusta, les Rambles, Santa Maria del Mar i el Palau de la Música. Fins i tot van tenir la possibilitat d’explicar la tradició gegantera de Catalunya, ja que es van trobar amb gegants dansant a la Plaça del Rei.

L’ IES Castellbisbal, juntament amb l’escola Gewerbliche Schüle Sigmaringen i altres escoles de diversos països, formen part d’una Associació Multilateral Comenius, que promou aquest tipus de trobades. En el marc d’aquestes, un grup de 10 alumnes de l’IES Castellbisbal va viatjar a Anglaterra el passat mes de desembre.

Publicitat

Abans de la trobada, els alumnes d’ambdues nacionalitats ja havien mantingut un contacte previ a través de les xarxes socials, i amb la trobada van tenir ocasió d’enfortir vincles i lligams personals, a més de poder practicar la llengua comuna: l’Anglès.

Publicat el 23 de maig de 2013 a les 17:15 per Albert Miralles

Author: Albert Miralles