Alternativa presenta la seva candidatura per a les eleccions municipals

Alternativa per Castellbisbal va presentar el passat divendres la seva llista per a les properes eleccions municipals amb un acte a l’auditori d’Els Costals. Encapçalada per Joan Playà, la llista incorpora tres nous fitxatges entre els 10 primers llocs, que suposen la caiguda a espais més apartats dos regidors de l’actual equip de govern que el 2015 van situar-se en els primers llocs.

Publicitat

Entre els fitxatges destaca l’Anna Obradors, infermera del CAP Joan Planas i número 5 de la llista, Glòria Martínez, agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona jubilada i número 6 de la llista i Marta Vidal, metgessa a l’Hospital de Martorell i número 10 de la llista. Al seu torn, Salvador Segura, actual regidor de Patrimoni Urbà i número 4 de la llista presentada el 2015, passa al lloc 11 i Enrico Martinelli, actual regidor de Medi Ambient, Mobilitat i Activitats, entre d’altres, passa del lloc 6 de l’any 2015 al lloc 8.

Dos de les regidores que repeteixen als primers llocs de la llista, Melani Solís i Susanna Solé, van repassar l’acció de govern dels darrers quatre anys, destacant la reducció del deute, el “posicionament inequívoc amb el dret a decidir”, les millores en temes de mobilitat o la restricció de l’accès de vehicles al nucli urbà. “Som un equip valent”, van apuntar en referència a aquesta mesura.

Publicitat

Una de les principals novetats de la llista, Anna Obradors, va explicar els seus motius per apuntar-se la la llista d’Alternativa. “M’he apuntat a la candidatura per fer de Castellbisbal per fer de Castellbisbal un poble de tots”, recordant que comparteix “l’ADN d’Alternativa”.

El candidat a l’alcaldia i actual alcalde, Joan Playà, va ser l’encarregat de tancar l’acte, destacant la trajectòria en el sector públic de les tres incorporacions femenines. “Venen de l’àmbit públic i el coneixen per poder treballar per als ciutadans”, va apuntar.

Playà també va recordar la trajectòria d’Alternativa des de 1991, destacant que “cada vegada que hem caigut ens hem tornat a aixecar” i apuntant que el partit “no està format per gent que buscar fer una carrera política”. “El nostre àmbit és el poble”, va afegir, senyalant que “durant l’anterior mandat s’estava més pendent del partit que del poble”, en l’única referència directa a altres partits durant tot l’acte.

Abans de cloure l’acte, al que van assistir un centenar de persones, Playà va fer un repàs dels projectes en engegats aquests mesos i que estructuren la proposta de govern de cara al proper mandat. Entre aquests destaquen l’equipament per a la gent gran, millores en l’aparcament de l’Estació i habitatge social, entre d’altres. “Tenim tot el que fa falta”, va assegurar en referència als projectes i els ingressos per executar-los. “Aquest poble no necessita promeses, necessita accions i confiança”.

Així, la llista amb la que es presentarà Alternativa a les properes eleccions municipals és la següent:

 1. Joan Playà
 2. Susanna Solé
 3. Melani Solís
 4. Joaquim Sardà
 5. Ana Obradors
 6. Glòria Martínez
 7. Joan Comellas
 8. Joaquim Playà
 9. Enrico Martinelli
 10. Marta Vidal
 11. Salvador Segura
 12. Antoni Sanchez
 13. Maite Badillo
 14. Mònica Pidelaserra
 15. Bernardo Álvarez
 16. Noemí Mimó
 17. Joan Carles Vera
 18. Mercè Caraltó
 19. Cesca Torres
 20. Miquel Cano