Alteracions a Rodalies per obres de les línies R8 i R4 per les obres del corredor mediterrani

Des del 23 d’abril, Rodalies de Catalunya de Renfe ha començat les obres per la millora en diferents punts de la xarxa ferroviària catalana, les quals produiran alteracions en la circulació de trens de les línies R8 i R4. Aquestes obres afectaran els trams de Martorell a Castellbisbal amb talls i disminució de les freqüències dels trens i la causa serà principalment les obres del corredor mediterrani, que s’intensificaran a la zona del Llobregat.

Publicitat

El tram de la línia R8, el que va de Martorell a Rubí, que tindrà un primer període de quatre setmanes d’obres, és quedarà sense servei és a dir, els trens no faran parada a Castellbisbal. Per tant, Renfe posarà a disposició un transport alternatiu, un autobús entre les estacions de Castellbisbal, Martorell i Rubí. En la segona fase, es preveu que s’allargui fins a finals d’aquest any 2022, de manera que, els trens de la línia R8 arribaran fins a Castellbisbal, en canvi, a Martorell no, per això el trajecte entre aquestes dues estacions s’haurà de fer en bus.

Pel que fa a la línia R4, les obres s’allargaran durant tot aquest any i afectarà directament als trens que habitualment inicien o finalitzen el seu recorregut a Martorell, que a partir del dissabte 23 ho faran des de Castellbisbal.

Publicitat

Els trens de l’R4 amb destinació Vilafranca del Penedès – Sant Vicenç de Calders, no es veuran afectats i, per tant, continuaran realitzant el seu servei habitual sense necessitats de transbordament de manera que faran parada a les estacions de Castellbisbal i Martorell.

No obstant això, Renfe apunta que durant les obres, els serveis alternatius estaran senyalitzats a les diferents estacions, a més hi haurà un equip d’informadors a disposició dels usuaris. 


  Share: