Alex Ariza serà el candidat a l’alcaldia de Podem Castellbisbal

El castellbisbalenc Alex Ariza encapçalarà la llista de Podem Castellbisbal per a les properes eleccions municipals, en la que serà la primera participació de la formació lila en unes eleccions municipals a Castellbisbal.

Publicitat

Segons ha informat el partit, l’equip liderat per Ariza treballarà en mesures pensades per facilitar l’accès a l’habitatge  pensant en “els joves i les famílies sense deixar de banda la gent gran”. En aquest sentit, aposten per “habitatges socials de renda baixa”.

“En aquest poble, durant molts anys s’ha governat per a la gent benestant. Creiem que s’ha de tenir en compte a tothom independentment de la seva edat, raça o sexe, però s’ha de pensar en el futur i el benestar de tothom”, ha apuntat Ariza, que ha afegit que “volem un poble on els joves tinguin un futur i no marxin perquè no troben feina o habitatge o dificulten les seves iniciatives emprenedores”.

Publicitat

La d’Ariza va ser l’única candidatura que va arribar a la votació en les primàries del partit, on va rebre el suport dels militants “per un ampli marge” després que l’altre candidatura presentada es retirés abans d’acabar el procès.