Alba Delgado i Clàudia Roman, millor nota del batxillerat 2021 a Castellbisbal

Alba Delgado i Clàudia Roman, durant l’acte de lliurament de les beques que es va fer el passat 1 de desembre.
(Autoria: Aleix Mateu)

Publicitat

Alba Delgado, Clàudia Roman han estat guardonats amb les beques als millors expedients de batxillerat que concedeix l’Ajuntament de Castellbisbal als alumnes d’enguany, segons ha comunicat l’Ajuntament.

Amb un 9,43 de mitjana totes dues, s’ha hagut de revisar la nota del primer any de batxillerat per poder desfer l’empat. Finalment, Delgado s’ha endut la primera beca de 750 euros per haver tret un 9,60 en el primer curs, mentre que Claudia Roman, amb un 9,50, s’ha emportat els 500 euros de la segona posició.

En tercer lloc, amb un 9,34 de nota mitjana ha resultat guanyador l’alumne Oriol Muñoz que s’emportarà també una beca de 250 euros.

En aquesta edició, però, tot i que l’Ajuntament oferia també beques als millors expedients de cicles formatius de grau superior i mitjà, aquestes categories han resultat finalment desertes.

Des de l’any 2014, aquestes beques tenen per objectiu reconèixer els mèrits de l’alumnat i promoure la continuïtat de la seva formació futura. Per poder participar s’han de complir una sèrie de requisits: estar finalitzant els estudis de batxillerat o cicle formatiu de grau superior i mitjà, disposar del CBJove i tenir una nota mitjana igual o superior a 8,50.

Publicitat


  Share: