L’Ajuntament es fa responsable dels actes al Casal i repetirà la seguretat de Cap d’Any

casalcL’Ajuntament es farà responsable dels actes que es celebrin al Casal Cultural i Recreatiu durant la Festa Major d’hivern, segons ha confirmat l’alcaldesa, Conxi Llurba, a 772.cat.

Publicitat

L’assamblea de socis del Casal va decidir diumenge passat demanar aquesta declaració tenint en compte que l’edifici no compleix amb tots les normatives de seguretat. Des de la presidència del Casal s’ha assegurat que el consistori repetirà el dispositiu de seguretat que va preparar per la festa de Cap d’Any i vigiliarà que es respectin les normes de seguretat i no es sobrepassi l’aforament.

A part del concert de l’Escola de Música d’aquesta nit, el Casal ha d’acollir diversos actes organitzats per l’Ajuntament, com el ball amb l’orquestra Montecarlo del dissabte i la posterior sessió de DJ, la Nit Jove del diumenge 20. El concert amb l’orquestra mitjanit del dilluns dia 21 també es celebrarà al Casal.

Publicitat

Entre les mesures de seguretat que manquen ara mateix al Casal hi ha una nova sortida d’emergència, portes ignífugues, càmeres de seguretat i un sistema per comptar les persones que entren i que surten en cada moment entre d’altres. La junta del Casal està buscant en aquests moments la forma de finançar els 90.000 euros que costaran les millores.

Actualitzat el 18 de gener de 2013 a les 19:50