L’Ajuntament dóna un impuls a la Fira de Nadal

La Fira de Nadal va acollir una mostra de motos Harley-Davidson de Castellbisbal
La Fira de Nadal va acollir una mostra de motos Harley-Davidson de Castellbisbal. Imatge publicada al Facebook de Conxi Llurba

Centenars de persones han passat entre divendres i disssabte per la Fira de Nadal d’enguany, celebrada al centre del nucli urbà i amb la participació de nombroses entitats del poble.

Publicitat

L’acte, que fins l’any passat estava organitzat per l’Associació de Comerciants, enguany ha estat assumit directament per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament, que des d’octubre organitza un acte cada mes per potenciar el comerç local.

Així, enguany la fira ha crescut en nombre de parades i implicació de les entitats, que han acompanyat als visitants amb diversos actes. Els tabalers apagar el so ambient de nadales tradicionals per oferir els seus ritmes de percusió i la Colla del Bon Àpat va preparar una escudella per repartir-la el migdia de dissabte.

Publicitat

20131215-142709.jpg
L’arbre de Nadal presidia la Plaça de l’Església. Fotografia publicada al Facebook de Conxi Llurba

Altres entitats, com els Diables de Castellbisbal, van posar ells mateixos paradetes i diversos propietaris castellbisbalencs de motos Harley Davidson van exposar-les a la Plaça de l’Església, l’epicentre de la fira d’enguany.

Per als més petits, es va oferir la possibilitat de decorar l’arbre de nadal que es va situar a la plaça amb desitjos i dibuixos pintats per ells mateixos. Publicat el 15 de desembre de 2013 a les 14:23 per Vicenç Moliné