Així es repartiran les regidories l’equip de govern d’Alternativa i Junts per Catalunya

Ple de constitució de l’Ajuntament. Autor: Aleix Mateu

L’alcalde Joan Playà ja ha signat el Decret de Delegacions que distribueix les diferents regidories municipals entre els set membres de l’equip de govern , format per les sis regidores i regidors d’Alternativa per Castellbisbal i la regidora de Junts per Catalunya, Gemma Margarit.

Publicitat

El nou equip de govern inclourà 4 tinents d’alcalde, entre elles la regidora Gemma Margarit, que també assumirà les regidories de Salut i Sanitat Pública, fins ara en mans de l’alcalde. Melani Solís mantindrà les regidories relacionades amb el que Alternativa ha batejat com “Serveis a les persones” i alhora seguirà sent la regidora d’Educació fins al Setembre, Anna Obradors assumirà aquesta àrea juntament amb Participació Ciutadana i Cooperació i Desenvolupament.

Mentre regidors de l’anterior mandat com Susanna Solé mantenen les mateixes regidores que ja tenien, altres assumeixen noves àrees, fins ara en mans de regidors sortints com Salvador Segura. Així, Patrimoni Urbà passarà a dependre de Joaquim Sardà, que alhora deixarà l¡àrea de Seguretat Ciutadana en mans de Glòria Martínez, que també assumirà les regidories de Medi Ambient i Sostenibilitat, fins ara en mans d’Enrico Martinelli, que no repeteix com a regidor. Finalment, les regidories de Consum i Promoció Econòmica, fins ara responsabilitat d’Enrico Martinelli, passen a mans de Gemma Margarit.

Publicitat

Segons la nota de premsa publicada per l’Ajuntament, les regidories es repartiran de la següent forma:

Joan Playà: Alcalde i regidor de Serveis Econòmics, Comunicació i Transparència, Gestió de Govern

Susanna Solé: 1a tinent d’alcalde regidora d’Esports i Cultura

Melani Solís: 2a tinent d’alcalde i regidora de Serveis a les persones (Joventut, Igualtat, Gent Gran i Benestar Social).

Joaquim Sardà: 3r tinent d’alcalde i regidor de Patrimoni Urbà, Mobilitat i Serveis Generals.

Glòria Martínez Fernández: 4a tinent d’alcalde i regidora de Serveis Centrals, Seguretat Ciutadana i Medi Ambient i Sostenibilitat.

Anna Obradors: regidora d’Educació, Participació Ciutadana i Cooperació i Desenvolupament (a partir de l’1 de Setembre, fins llavors en mans de Melani Solís).

Gemma Margarit: 5a tinent d’alcalde i regidora de Sanitat, Salut Pública i Consum i de Promoció Econòmica.