Adif tallarà durant un mes la línea R4 de Rodalíes entre Castellbisbal i Martorell

L’empresa que gestiona les infraestructures ferroviàries, Adif, va anunciar ahir que tallarà aquest estiu el tram de la R4 de Rodalies entre Castellbisbal i Martorell per realitzar les obres de construcció d’un tercer carril d’ample internacional.

Publicitat

Els treballs, part del desplegament del Corredor Mediterrani, començaran aquest estiu i segons ha informat el canal informatiu 324.cat, les restriccions en el trànsit no haurien de durar més d’un mes i concentrar-se en els moments de menys transit.

En una trobada amb periodistes, Isabel Pardo de Vera, presidenta d’Adif, ha explicat que “és una de les obres més complicades de totes les que tenim previst desenvolupar. Esperem fer-ho en el termini d’un mes i que els talls necessaris siguin només de caràcter temporal.”

Publicitat

Cada setmana passen prop de 1.500 trens de passatgers i de mercaderies per les vies del tram afectat. Els treballs en aquesta zona també estan condicionant les negociacions per ampliar l’aparcament de l’Estació de Rodalies de Castellbisbal.