Adif inicia les obres per un nou pas inferior de tren a Castellbisbal

Autor: Adif

Adif va engegar ahir una nova fase de les obres que està efectuant entre les estacions de Castellbisbal i Martorell. En aquest cas, construirà un nou pas inferior sota l’AP-7 per ampliar la capacitat operativa del ferrocarril al pas per Castellbisbal. Amb aquesta operació es podrà enllaçar la infraestructura entre el Nus de Castellbisbal i la frontera francesa

Publicitat

L’objectiu de les obres  és disposar de quatre vies adaptades a l’amplada internacional per a la circulació de viatgers i mercaderies i es preveu que la seva duració sigui de nou mesos.  

Segons ha anunciat Adif, la seva execució es realitzarà per fases i d’aquesta manera es mantindrà el tràfic als tres carrils de l’autopista, però s’ajustarà la seva amplada i hi haurà un tram una limitació de velocitat de 80 quilòmetres per hora. En principi, les obres no afectaran a la circulació de trens de Rodalies.

Publicitat

Fins ara, Adif ha invertit a Catalunya més de 300 milions d’euros als trams de Nus de Vila Seca – Sant Vicenç de Calders- Martorell i Castellbisbal. Tot plegat forma part del Corredor Mediterrani, un projecte estratègic per a connectar Espanya amb Europa través del transport ferroviari.

Autor: Adif


  Share: